שקד עם רוטב שום שמנת
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, טנדר קצף עם רוטב שום שמנת עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וקטוגני לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 636 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-55 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרגרי פלפל, שמן צמחי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי שום עשבוני בקר עם רוטב חזרת שמנת, שקדי בקר הטובים ביותר עם רוטב חרדל שמנת, ושקדי חזיר עם רוטב עשבי תיבול שמנת.
הוראות
בבלנדר מערבבים מחצית מהחרדל, שמונה שיני שום וכף פלפל; מכסים ומעבדים במשך דקה, מגרדים את הצדדים מדי פעם.
הוסף 1 כף שמן; מעבדים עד שנוצרת משחה.
במחבת גדולה מחממים את השמן הנותר על אש בינונית-גבוהה. בשר בקר חום, חתיכה אחת בכל פעם, מכל הצדדים.
מניחים בתבנית צלייה רדודה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 25-45 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מוציאים לצלחת הגשה חמימה.
בינתיים, טוחנים את השום שנותר. מערבבים בסיר שום, שמנת להקצפה, שמנת חמוצה ושארית החרדל והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לחימום. פרוס בשר בקר; להגיש עם הרוטב.