קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

שקד עם רוטב שום שמנת

שקד עם רוטב שום שמנת
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, טנדר קצף עם רוטב שום שמנת עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן וקטוגני לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 636 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-55 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרגרי פלפל, שמן צמחי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלי שום עשבוני בקר עם רוטב חזרת שמנת, שקדי בקר הטובים ביותר עם רוטב חרדל שמנת, ושקדי חזיר עם רוטב עשבי תיבול שמנת.

הוראות

1
בבלנדר מערבבים מחצית מהחרדל, שמונה שיני שום וכף פלפל; מכסים ומעבדים במשך דקה, מגרדים את הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי שקדי בקר, חצוייםצלי שקדי בקר, חצויים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף 1 כף שמן; מעבדים עד שנוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מורחים על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
במחבת גדולה מחממים את השמן הנותר על אש בינונית-גבוהה. בשר בקר חום, חתיכה אחת בכל פעם, מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים בתבנית צלייה רדודה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 25-45 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מוציאים לצלחת הגשה חמימה.
8
מניחים לעמוד 10-15 דקות.
9
בינתיים, טוחנים את השום שנותר. מערבבים בסיר שום, שמנת להקצפה, שמנת חמוצה ושארית החרדל והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לחימום. פרוס בשר בקר; להגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת