קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שקדים-עוגת פאונד שיש שוקולד

שקדים-עוגת פאונד שיש שוקולד
עוגת פאונד שיש שוקולד שקדים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 260 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם סוכר מגורען, מלח, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת פאונד שיש שוקולד, עוגת פאונד שיש שוקולד, ו עוגת פאונד שיש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 163°. מעיל 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם גיליון 1 של נייר קלף, המאפשר לצדדים לתלות על קצוות של צדדים ארוכים של מחבת. קלף עם ספריי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה קטנה, לשפשף דבק שקדים לתוך סוכר עם קצות האצבעות עד מתפורר לחלוטין. לחלופין, להדביק שקדים דופק וסוכר במעבד מזון עד מתפורר לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח ומלח. בקערה גדולה, לשלב אבקת קקאו ומים רותחים, ערבוב עד חלקה; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים חמאה ושקד סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים ביצים וחלמונים ביצה אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת וגירוד למטה וצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף תמצית שקדים ופעימה רק עד incorporated, על 10 שניות. מנפים קמח על תערובת בשלוש קבוצות, מתקפל עם מרית גומי לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר 1/3 הבלילה לקערה עם תערובת שוקולד ומערבבים עד משולב היטב. כפית חצי הבלילה רגיל וחצי בלילת שוקולד לתוך תבנית אפייה מוכנה, לסירוגין כפיות כדי ליצור תבנית דמקה. חזור על הליך עם חובטים שנותרו. הפעל סכין ארוחת ערב דרך חובטים בתנועה מסתחררת כדי ליצור דפוס משובש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים עוגה עד בודק מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. באמצעות overhang קלף, להעביר עוגה ישירות מתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי