קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרבט כתום אני

שרבט כתום אני
שרבט כתום אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת מתוקה, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מכלמתכונים יש 39 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו שרבט כתום, שרבט כתום, ו שרבט כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על פני השטח. אפשר לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בקערה בינונית מערבבים יחד מים רותחים, 3/4 כוס סוכר וג ' לטין ספוג. מערבבים עד ג ' לטין וסוכר מומסים. מערבבים פנימה גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, מיץ לימון וחלמון ביצה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה גדולה מקציפים שמנת עם 3 כפות סוכר ומלח עד שנוצרות פסגות נוקשות. בקערה נפרדת, שוט ביצה לבן עד נוקשה. מקפלים לקצפת. מערבבים פנימה תערובת מיץ מעט בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סיגליותסיגליות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך צלחת רדודה ומניחים במקפיא. מקפיאים עד ליציבות, תוך ערבוב פעמיים בשעה הראשונה.