שרימפס
שרימפס Fra Diavolo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . וזה די טוב. נסו שרימפס, שרימפס, ו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; להתחמם. בינתיים, לזרוק שרימפס עם פתיתי פלפל אדומים ומלח; להפריש.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
הוסף שרימפס, לבשל על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או רק עד שרימפס הופך ורוד ואטום.
מוסיפים בצל למחבת. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד בצל רך.
מוסיפים עגבניות לא מצופות, יין ושום. מבשלים על 10 דקות מעל חום בינוני עד רוטב מתעבה קצת. להחזיר שרימפס ומיץ למחבת, מערבבים לשלב ולחמם דרך.
הסר מחבת מחום. מוסיפים פטרוזיליה. מחלקים פסטה חמה ומבושלת ל-4 קערות רדודות. מעל כל אחד עם שרימפס ורוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.