שרימפס A La דיאבלו
שרימפס A La דיאבלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, גבינת שמנת, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: דיאבלו דיאבלו בורגר של סאני, שרימפס דיאבלו, ו Camarones A la Diabla – שרימפס Diablo.
הוראות
פירה צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בבלנדר עד חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת וחלב לתערובת פלפל מחית; להתמזג עד חלקה.
יוצקים את תערובת הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד ורוד כבר לא אטום במרכז, על 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.