שרימפס Orzo עשב טרי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס Orzo עשב טרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם אורזו, שרימפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו שום ועשב טרי Orzo, תבלין טרי ופסטה שום עם שרימפס, ו שרימפס, מלון ושיפודי עשב טריים (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה סאוט ב 1 כף שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד זהב קל.
להוסיף שום, ומבשלים 30 שניות; להסיר כרישה ושום.
שרימפס העונה עם מלח ופלפל. הפעל חום גבוה, ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים 1 דקה; מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים יין וherbes de Provence; לבשל 1 דקה או עד שרימפס הם רק ורודים ומבושלים דרך. מערבבים אורזו מוכן ושמיר טרי, כרישה ושום; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; למעלה עם פטה מתפורר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.