שרימפס איטלקי ופסטה
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס איטלקי ופסטה, פסטה שרימפס איטלקית, ו סלט שרימפס ופסטה איטלקי.
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים שום בשמן במשך דקה 1 או עד פריך-מכרז.
מוסיפים את העגבניות, המרק, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מוסיפים את השרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים 5-6 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מסננים פסטה; זורקים עם תערובת שרימפס.