קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

שרימפס איטלקי ופסטה

שרימפס איטלקי ופסטה
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס איטלקי ופסטה, פסטה שרימפס איטלקית, ו סלט שרימפס ופסטה איטלקי.

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים שום בשמן במשך דקה 1 או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את העגבניות, המרק, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מרקמרק
3
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מוסיפים את השרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים 5-6 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
עגבנייהעגבנייה
5
מסננים פסטה; זורקים עם תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה

ציוד