שרימפס איטלקי, צדפות וסלט קלמרי
המתכון שרימפס איטלקי, צדפה, סלט קלמרי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 127 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. לך לחנות ותביא צדפות, זיתים סיציליאניים, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, Rigatoni עם שרימפס, קלמרי ובזיליקום, ו קלמרי ממולא שרימפס עם פולנטה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף שרימפס; לבשל 2 דקות או עד כבר לא שקוף.
מעבירים שרימפס למסננת גדולה עם כפית גדולה מחוררת.
מוסיפים צדפות למים רותחים; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד שכבר לא שקוף.
מעבירים צדפות למסננת עם שרימפס.
מוסיפים קלמרי למים רותחים; מבשלים 30 שניות.
להעביר קלמרי למסננת עם פירות ים אחרים. הפעל מים קרים על מאכלי ים עד שכבר לא חם; לנקז היטב.
מערבבים פירות ים מגניבים, שומר, והבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל בקערה קטנה עם מקציף חוט.
יוצקים מעל פירות ים-תערובת ירקות. זרוק היטב למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
יוצקים שמפניה או יין מבעבע, כגון NV Laurent-Perrier, Brut L-P.