שרימפס אלפרדו פיצה
המתכון שרימפס אלפרדו פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 42 דקות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם בצל, שיני שום, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו שרימפס אלפרדו פיצה לחם צרפתי, פיצת חזיר וברוקולי אלפרדו, ו עוף אלפרדו פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן רוטב אלפרדו על פי הוראות החבילה. תניח בצד.
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך. תניח בצד.
מבשלים בייקון במחבת nonstick עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד.
מוסיפים בצל ושום למחבת, ומטגנים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים 2 דקות. מערבבים אורגנו ופלפל.
מניחים קרום על תבנית אפייה; להפיץ עם רוטב אלפרדו.
מפזרים באופן שווה עם תערובת שרימפס, בייקון, גבינת פרמזן, ושאר החומרים.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בובולי עבור קרום פיצה איטלקית משובצת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.