שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה
שרימפס אפוי עם עגבניות ופטן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, ו שרימפס אפוי יווני עם עגבניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך כ 5 דקות, עד מיצי עגבניות להתעבות.
הסר מהחום. מערבבים את הפטרוזיליה, שמיר, שרימפס ומתבלים עם מלח ופלפל.
מפזרים את גבינת הפטה מעל.
אופים עד שרימפס מבושלים דרך גבינה נמס, על 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אן אמי פינו גריס]()
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.