שרימפס אפוי עם עגבניות ופטן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, ו שרימפס אפוי יווני עם עגבניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך כ 5 דקות, עד מיצי עגבניות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
5
הסר מהחום. מערבבים את הפטרוזיליה, שמיר, שרימפס ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
שרימפס
שמיר
6
מפזרים את גבינת הפטה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטה
7
אופים עד שרימפס מבושלים דרך גבינה נמס, על 12 דקות.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.