שרימפס בגריל עם Rémoulade
שרימפס בגריל עם Rémoulade נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ים, מיץ לימון, חומץ טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: Remoulade שרימפס בגריל, שרימפס בגריל Rémoulade, ו שרימפס בגריל עם Rémoulade.
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה קטנה. צ ' יל rmoulade עד מוכן לשרת.
מערבבים מיץ לימון ומלח ים; להקציף בשמן. מוסיפים שרימפס.
מסננים שרימפס, משליכים מרינדה. גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
5 דקות או עד שרימפס הם רק מבושל דרך, מפנה פעם אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.