שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניות מעושנות-תענוגות זית שחור. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 727 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שום, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פחם עוף בגריל Sinaloa בסגנון עם תירס בגריל, שעועית שחורה קינואה להתענג, הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית, ו שפמנון בגריל עם רוטב עגבניות זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי קומץ שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
עבור התענג: להשרות את שבבי היקורי במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
להתענג
צ ' יפס
מים
4
שים קומץ של גחלים חמים בתחתית של מעשן. לפזר את שבבי היקורי מעל. שים לנסות קרח על השבכה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
קרח
5
שים את סבכת הבישול מעל מגש הקרח. לאחר הטמפרטורה של המעשן מגיע 100 מעלות F, לצחצח את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים עם מלח ופלפל ולשים אותם על הסבכה העליונה. סגור את המעשן ולעשן את העגבניות במשך 10 עד 20 דקות, תלוי כמה מעושן אתה רוצה אותם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
עגבנייה
קרח
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרח
6
קוצצים בגסות את העגבניות, מניחים בקערה ומוסיפים את שמן הזית, זיתים, שמיר, מיץ לימון, פטרוזיליה, חומץ, דבש, בצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
עגבנייה
פטרוזיליה
חומץ
זיתים
בצל
דבש
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
תן את התענג לשבת בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
להתענג
8
עבור פירות הים: להכין גריל פחם לפחות 30 דקות לפני הבישול על ידי תאורה starter ארובה מלא עץ קשה ולתת לשרוף עד מכוסה אפר אפור.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי ים
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
לזרוק את שרימפס וקלמרי עם מיץ לימון, שמן זית ושום ולתת להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
דיונון
שום
שרימפס
10
מברשת את הצד לחתוך של כל לימון חצי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
לימון
11
שפדו את זרועות החסילון והקלמארי על שיפודים שונים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
12
מפזרים מלח ופלפל. גריל את החסילון במשך כ 2 דקות לכל צד ואת זרועות calamari במשך כ 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דיונון
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
שים את גופי קלמרי ישירות על הגריל ומבשלים כ -15 שניות לכל צד. גריל את הלימונים, לחתוך בצד למטה, עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
לימון
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
הסר למגש.
15
מסדרים את השיפודים והגופים על מגש גדול. למעלה עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
להתענג
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
16
לטפטף קצת יותר שמן זית מעל וללחוץ חצי לימון בגריל על כל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.