קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור

שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניות מעושנות-תענוגות זית שחור. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 727 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שום, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פחם עוף בגריל Sinaloa בסגנון עם תירס בגריל, שעועית שחורה קינואה להתענג, הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית, ו שפמנון בגריל עם רוטב עגבניות זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי קומץ שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
3
עבור התענג: להשרות את שבבי היקורי במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
4
שים קומץ של גחלים חמים בתחתית של מעשן. לפזר את שבבי היקורי מעל. שים לנסות קרח על השבכה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
קרחקרח
5
שים את סבכת הבישול מעל מגש הקרח. לאחר הטמפרטורה של המעשן מגיע 100 מעלות F, לצחצח את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים עם מלח ופלפל ולשים אותם על הסבכה העליונה. סגור את המעשן ולעשן את העגבניות במשך 10 עד 20 דקות, תלוי כמה מעושן אתה רוצה אותם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
עגבנייהעגבנייה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרחמגש קוביות קרח
6
קוצצים בגסות את העגבניות, מניחים בקערה ומוסיפים את שמן הזית, זיתים, שמיר, מיץ לימון, פטרוזיליה, חומץ, דבש, בצל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
זיתיםזיתים
בצלבצל
דבשדבש
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
תן את התענג לשבת בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
8
עבור פירות הים: להכין גריל פחם לפחות 30 דקות לפני הבישול על ידי תאורה starter ארובה מלא עץ קשה ולתת לשרוף עד מכוסה אפר אפור.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
לזרוק את שרימפס וקלמרי עם מיץ לימון, שמן זית ושום ולתת להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
דיונוןדיונון
שוםשום
שרימפסשרימפס
10
מברשת את הצד לחתוך של כל לימון חצי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
לימוןלימון
11
שפדו את זרועות החסילון והקלמארי על שיפודים שונים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
12
מפזרים מלח ופלפל. גריל את החסילון במשך כ 2 דקות לכל צד ואת זרועות calamari במשך כ 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דיונוןדיונון
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
שים את גופי קלמרי ישירות על הגריל ומבשלים כ -15 שניות לכל צד. גריל את הלימונים, לחתוך בצד למטה, עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
הסר למגש.
15
מסדרים את השיפודים והגופים על מגש גדול. למעלה עם התענגות.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
16
לטפטף קצת יותר שמן זית מעל וללחוץ חצי לימון בגריל על כל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לימוןלימון
17
מקשטים את המגש עם לימונים בגריל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה, לצלייהשמן קנולה, לצלייה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמיר, לקישוטשמיר, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1השארפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4ריבס, קצוץ טרי או קפואקרחקרח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולענים בקלמטה, קצוצים בצפיפותזיתים מגולענים בקלמטה, קצוצים בצפיפות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי4לימונים, חצוילימונים, חצוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, ועוד לטפטוףשמן זית, ועוד לטפטוף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית יווני אקסטרה בתולהשמן זית יווני אקסטרה בתולה8עגבניות שזיף, cored, חצוי הדרך הקצרהעגבניות שזיף, cored, חצוי הדרך הקצרה1smallsבצל אדום, חתוך לקוביות קטנותבצל אדום, חתוך לקוביות קטנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר12שרימפס קולוסאלי (15 או פחות לכל קילו), זנב על, מופגז ו deveinedשרימפס קולוסאלי (15 או פחות לכל קילו), זנב על, מופגז ו deveined12smallskalamari, ראשים וזרועות הוסרו, butterflied גופים והבקיע כדי למנוע מסתלסלkalamari, ראשים וזרועות הוסרו, butterflied גופים והבקיע כדי למנוע מסתלסל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.