קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שרימפס ג'מבו עם קרום ג' ינג'ר וקוקוס

שרימפס ג'מבו עם קרום ג' ינג'ר וקוקוס
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, שרימפס ג'מבו עם קרום ג' ינג'ר וקוקוס עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 838 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש שרימפס, עלי כוסברה, מלח ופלפל סדוק טרי, ומלח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס ג'מבו עם קרום ג' ינג'ר וקוקוס, שרימפס קרום קוקוס-מקדמיה-הנשיכות הטובות ביותר שלנו, ו שרימפס מקדמיה עם צ'אטני קוקוס.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בטיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי לעלות באמצע דפנות הסיר, עד 325 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בכלי גדול ורדוד מקציפים יחד את חלב הקוקוס, הביצה, הג ' ינג ' ר המגורד והקמח ליצירת בלילה סמיכה. למנה רדודה שנייה מוסיפים פנימה את הקוקוס הגרוס. טובלים את הסרטנים בבלילה ואז מגלגלים אותם היטב בגזרי הקוקוס. זרוק אותם, בקבוצות, לשמן הבוטנים וטגן עד שהחלק החיצוני שלהם חום זהוב ופריך, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
חלב קוקוסחלב קוקוס
שמן בוטניםשמן בוטנים
קוקוסקוקוס
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרימפסשרימפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מעבירים אותם מהטיגון לפלטה מרופדת במגבות נייר ומתבלים אותם מיד במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מעבירים את הסרטנים לפלטת הגשה ומפזרים כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שרימפסשרימפס
6
מגישים אותם עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
בסיר קטן על אש בינונית מחממים את צ ' אטני המנגו על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב לאיחוד. מערבבים פנימה את הקליפה, מיץ הליים, הסוכר, הקאיין, הג ' ינג ' ר והמלח. ממשיכים לבשל עד שהמרכיבים משולבים במלואם והרוטב התחמם.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
רוטברוטב
סוכרסוכר
מלחמלח
3
מוסיפים מעט כוסברה קצוצה ומסירים את הסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מעבירים את הרוטב לקערת הגשה ומגישים עם שרימפס הג 'מבו הג' ינג ' ר והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבושרימפס ג ' מבו
קוקוסקוקוס
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, פינו גריג ' יו., יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט, Muscadet, Gruener Veltliner

יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס ג ' מבו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את קאסל פיגיראן אנטוניו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
קאסל פיגיירה אנטוניו
קאסל פיגיירה אנטוניו
ניחוחות עזים של פרחים לבנים, טרגון טרי, תפוח ירוק וצהוב, אגס ווניל. על החיך, אינטנסיבי ובהיר, עם מרקם משיי שילוב נדיר של משקל ואלגנטיות מטע פירות, פרחים, תבלינים תיבת בהיר הדר להוביל ארוך, אינטנסיבי גימור עם לילט גוונים של ירוק עשבי תיבול ומינרלים.זהו יין המיועד לשפע של הים. פלוק קרודו, ברנזינו קלוי, צדפות רוקפלר, שרימפס מלח ופלפל.