שרימפס ודגנים
חסילונים ודגנים הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם שיבולת שועל, תיבול פירות ים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר רוטב על חום גבוה, להביא את ציר העוף לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את קרם, גריסים, ותבלינים פירות ים. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד התערובת התעבה וכל הנוזל נספג, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הגבינה, ומערבבים ביסודיות כדי להתמזג, 4 עד 5 דקות.
הסר את גריסים מהחום ולשמור על חום.
במחבת מטוגנת על אש בינונית, מוסיפים את שמן זרעי הגפן והשרימפס, ומבשלים, מערבבים, עד שהשרימפס בצבע ורוד חלש, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל הלבן והבצל הירוק ומבשלים 2 דקות נוספות. כבה את החימום והוסף את החמאה בטעם. אפשר לחמאה להמיס ולכסות את השרימפס, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהתנור.
מחלקים את הגריסים בין הצלחות וכפית את תערובת שרימפס-עגבניות מעל ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו