שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות
המתכון שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך בצל, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, פטריות פורטבלו בצדפות, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים עד שהתרככו, כ -15 דקות.
הסר את הפטריות ומאמץ את הנוזל שלהם לסיר בינוני דרך מסננת מרופדת במגבת נייר. יש לשטוף את הפטריות היטב כדי להסיר כל חצץ שנותר לקצוץ אותם.
מוסיפים את המרק ואת מיץ צדפות לנוזל פטריות השריית ולהביא לרתיחה.
בסיר גדול, לחמם את השמן והחמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והאורז ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין והמלח ומבשלים, מערבבים, עד שהיין נספג.
מערבבים את הפטריות היבשות ו 1/2 כוס המניה הבוערת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת. האורז ואת המניה צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מלאי 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג את המניה לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז עד רך כמעט, על 25 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס וצדפות. מבשלים, ערבוב, עד האורז הוא רך ואת השרימפס וצדפות נעשים, על 5 דקות יותר. המניה צריכה להיות מעובה על ידי עמילן מן האורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל.
המלצת יין: הטעם המלא של שרימפס הוא סיבה מספיק כדי לשתות שרדונה בעל גוף מלא עם המנה הזאת. נסה בקבוק מקליפורניה או אוסטרליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.