קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

שרימפס להרתיח עם סלט שלוש שעועית

שרימפס להרתיח עם סלט שלוש שעועית
שרימפס להרתיח עם סלט שלוש שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מלח ופלפל, שיני שום, edamame, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: שרימפס-להרתיח סלט תפוחי אדמה, שרימפס בשכבות להרתיח סלט, ו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
על גיליון של רדיד, לטפטף את שמן הזית על שום unpeeled, לעטוף ולאפות במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה, להוסיף את השעווה שעועית לבשל אותם עד רך, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווהשעועית שעווה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את השום פרוס, עלי מפרץ, טימין, גרידת לימון ומיץ, קאיין ו 1 1/2 כפיות כל מלח ופלפל לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מעבירים את השרימפס לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
בואו לרתיחה שרימפס מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להחזיר את השרימפס אליו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
מקלפים את השום הקלוי. במעבד מזון מיני, מחית את השום הקלוי עם חרדל, חומץ אורז ודבש. לאט לאט להתמזג 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
לזרוק את השעווה שעועית עם edamame, חומוס ורוטב. תלוש את הסלט על צלחות, למעלה עם שרימפס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית שעווהשעועית שעווה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.