נקניקיות שרימפס ולובסטר ומועכים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם מלח ים, מיץ תפוזים, חלבון ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית דלת פחמימות! (נקניקיות & מחית), נקניקיות ומועכים, ו נקניקיות ומועכים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבנגרס: בעזרת מטחנת בשר או טחנת מזון טוחנים את השרימפס, הלובסטר והשום יחד לקערה גדולה. לאחר מכן הוסיפו לקערה את הפטרוזיליה, הטרגון, תיבול פירות הים, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט, חלבון הביצה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב עם כפית, כדי להבטיח שלא מעל לערבב. עֵצָה: קח מעט מהתערובת והכניס אותה למים רותחים לשנייה, הוציא אותה וודא שהתיבול טוב. אם אתה צריך עוד מלח או פלפל, זה הזמן לעשות את זה, לפני שאתה ממלא את התרמילים. כדי להכין את הנקניקיות, לתקוע חור קטן בסוף המעטפת שלך, ולאחר מכן לקשור סוף המעטפת לקראת סוף המעטפת. לאחר מכן, מלאו את המעטפת בהתאם להוראות המצורפות לציוד בו אתם משתמשים, או עם שקית מאפה. בעת מילוי, לסובב או לקשור את מעטפת כל 5 עד 6 אינץ ' כדי ליצור כל קישור עד סוף מעטפת, ולאחר מכן לקשור את מעטפת. כדי לצוד את הנקניקיות, בסיר גדול, להביא מים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הקישורים ומבשלים 5 עד 6 דקות. לאחר מכן הסר את הנקניקיות, חזור על התהליך עם שאר הנקניקיות ואז תן לנוח להתקרר. כדי לצרוב או לקרום את הנקניקיות, במחבת מוקפצת על אש גבוהה, מוסיפים 1 כפית שמן, צורבים את הנקניקיות מכל ארבעת הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד, ואז חוזרים על התהליך עד שכל הנקניקיות בושלו. בזמן שהנקניקיות מתקררות, התחל להכין את תפוחי האדמה שלך. בסיר של 1 ליטר מביאים לרתיחה 10 כוסות מים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים במזלג, כ -20 דקות. לאחר הבישול מוציאים מהמים ומסננים. לאחר מכן, בעזרת רייקר, מעבדים את תפוחי האדמה דרך הרייקר (או טחנת מזון) לקערה. אם אין לך מכונת כביסה או טחנת מזון, אתה יכול להשתמש במיקסר עם חיבור מטרפה, תוך ערבוב גבוה להחלקה. לאחר שחיטת תפוחי האדמה מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. מסיימים עם שמנת כבדה, מערבבים פנימה. לרוטב: בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את מיץ התפוזים והבצל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את המיץ ל -1 / 2 כוס ואז מערבבים פנימה את חזרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה לסיום. מחזיקים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
לנבטים: בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומחממים. לאחר מכן מוסיפים את הבייקון ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב לאורך כל הדרך. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ומבשלים שוב במשך 2 דקות; בצל צריך להיות מרוכך. לאחר מכן, נטפל במחבת ביין. מערבבים ומוסיפים את נבטי הבריסל, מבשלים עד להשחמה בקצוות, 8 עד 9 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להגשה מניחים תפוחי אדמה על צלחות ומעליהם נבטי בריסל ואז נקניק.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
נבטים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קאדר סטון בלוסום סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
קאדר סטון בלוסום סוביניון בלאן
באופן ארומטי יין זה מתפרץ עם הדרים מלוחים עם תווים עשבוניים ירוקים חריפים ותיולי פסיפלורה. ברקע יש רמזים לתפוח ירוק, מלפפון ומלון עם ניחוחות פרחוניים של תבלין אקזוטי וכוסברה. בהחלט יש ארציות אטרקטיבית על האף שמתאימה בהצלחה להבטחה של הדרים בהירים. תארו לעצמכם אם היו סוביניון בלאן פופ רוקס ... היין הזה ממש שם עם הרעננות הנפיצה שלו על החיך. אל תתנו לאנרגיה להטעות אתכם, יש טון של מרקם ליין הזה שמביא אוסף מורכב של טעמים. פירות הדר מלוחים מובילים, ואחריהם תווי צמחים ירוקים אדמתיים המעוגלים על ידי מלון ואפרסק. כל זה ממוסגר על ידי מינרליות מעוררת תיאבון. תוכלו לטעום את הגיל והחוכמה של הגפנים הללו ואת חמשת העשורים שלהם של דו קיום עם האוקיינוס השקט הסמוך. זה בהחלט לא הטיפוסי שלך קליפורניה אס. בי.