קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

שרימפס, לובסטר נקניקיות ומועכים

שרימפס, לובסטר נקניקיות ומועכים
נקניקיות שרימפס ולובסטר ומועכים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם מלח ים, מיץ תפוזים, חלבון ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית דלת פחמימות! (נקניקיות & מחית), נקניקיות ומועכים, ו נקניקיות ומועכים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבנגרס: בעזרת מטחנת בשר או טחנת מזון טוחנים את השרימפס, הלובסטר והשום יחד לקערה גדולה. לאחר מכן הוסיפו לקערה את הפטרוזיליה, הטרגון, תיבול פירות הים, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט, חלבון הביצה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב עם כפית, כדי להבטיח שלא מעל לערבב. עֵצָה: קח מעט מהתערובת והכניס אותה למים רותחים לשנייה, הוציא אותה וודא שהתיבול טוב. אם אתה צריך עוד מלח או פלפל, זה הזמן לעשות את זה, לפני שאתה ממלא את התרמילים. כדי להכין את הנקניקיות, לתקוע חור קטן בסוף המעטפת שלך, ולאחר מכן לקשור סוף המעטפת לקראת סוף המעטפת. לאחר מכן, מלאו את המעטפת בהתאם להוראות המצורפות לציוד בו אתם משתמשים, או עם שקית מאפה. בעת מילוי, לסובב או לקשור את מעטפת כל 5 עד 6 אינץ ' כדי ליצור כל קישור עד סוף מעטפת, ולאחר מכן לקשור את מעטפת. כדי לצוד את הנקניקיות, בסיר גדול, להביא מים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הקישורים ומבשלים 5 עד 6 דקות. לאחר מכן הסר את הנקניקיות, חזור על התהליך עם שאר הנקניקיות ואז תן לנוח להתקרר. כדי לצרוב או לקרום את הנקניקיות, במחבת מוקפצת על אש גבוהה, מוסיפים 1 כפית שמן, צורבים את הנקניקיות מכל ארבעת הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד, ואז חוזרים על התהליך עד שכל הנקניקיות בושלו. בזמן שהנקניקיות מתקררות, התחל להכין את תפוחי האדמה שלך. בסיר של 1 ליטר מביאים לרתיחה 10 כוסות מים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים במזלג, כ -20 דקות. לאחר הבישול מוציאים מהמים ומסננים. לאחר מכן, בעזרת רייקר, מעבדים את תפוחי האדמה דרך הרייקר (או טחנת מזון) לקערה. אם אין לך מכונת כביסה או טחנת מזון, אתה יכול להשתמש במיקסר עם חיבור מטרפה, תוך ערבוב גבוה להחלקה. לאחר שחיטת תפוחי האדמה מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. מסיימים עם שמנת כבדה, מערבבים פנימה. לרוטב: בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את מיץ התפוזים והבצל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את המיץ ל -1 / 2 כוס ואז מערבבים פנימה את חזרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה לסיום. מחזיקים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לנבטים: בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומחממים. לאחר מכן מוסיפים את הבייקון ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב לאורך כל הדרך. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ומבשלים שוב במשך 2 דקות; בצל צריך להיות מרוכך. לאחר מכן, נטפל במחבת ביין. מערבבים ומוסיפים את נבטי הבריסל, מבשלים עד להשחמה בקצוות, 8 עד 9 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להגשה מניחים תפוחי אדמה על צלחות ומעליהם נבטי בריסל ואז נקניק.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
נבטיםנבטים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מזלפים את הרוטב ומסיימים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון קצוץבייקון קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרנבטי בריסל, מפוצלים ומאודיםנבטי בריסל, מפוצלים ומאודים1( חצילים)חלבון ביצה, מוקצף לפסגות בינוניותחלבון ביצה, מוקצף לפסגות בינוניות1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםטרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ4קצת קישואים קצוציםטרגון טרי קצוץ, לקישוטטרגון טרי קצוץ, לקישוט3ציפורןשום, פיצולשום, פיצול1גבינת פרמזן מגוררתשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1צביטהצבוט פלפל לבן טחוןצבוט פלפל לבן טחון4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחוןמלח ופלפל טחון4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לבן טחוןמלח ופלפל לבן טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1גבינת פרמזן מגוררת1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'6largesתפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', מאוחסנים במים עד לבישולתפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לנתחים בגודל 1 אינץ', מאוחסנים במים עד לבישול1מיץ לימוןמיץ לימון113פלפל האבנרובשר לובסטר, מבושלבשר לובסטר, מבושל1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק50אינצ ' יםמעטפת חזיר, ספוגה במים חמיםמעטפת חזיר, ספוגה במים חמים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפולים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים454פלפל האבנרושרימפס, קלוף ומפותח, 30 עד 40 ספירהשרימפס, קלוף ומפותח, 30 עד 40 ספירה113פלפל האבנרו(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4קצת קישואים קצוציםיין לבן, עבור deglazingיין לבן, עבור deglazing2קרום: פירורי קרקר גרהםבצל צהוב, קוביות קטנותבצל צהוב, קוביות קטנות

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קאדר סטון בלוסום סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
קאדר סטון בלוסום סוביניון בלאן
קאדר סטון בלוסום סוביניון בלאן
באופן ארומטי יין זה מתפרץ עם הדרים מלוחים עם תווים עשבוניים ירוקים חריפים ותיולי פסיפלורה. ברקע יש רמזים לתפוח ירוק, מלפפון ומלון עם ניחוחות פרחוניים של תבלין אקזוטי וכוסברה. בהחלט יש ארציות אטרקטיבית על האף שמתאימה בהצלחה להבטחה של הדרים בהירים. תארו לעצמכם אם היו סוביניון בלאן פופ רוקס ... היין הזה ממש שם עם הרעננות הנפיצה שלו על החיך. אל תתנו לאנרגיה להטעות אתכם, יש טון של מרקם ליין הזה שמביא אוסף מורכב של טעמים. פירות הדר מלוחים מובילים, ואחריהם תווי צמחים ירוקים אדמתיים המעוגלים על ידי מלון ואפרסק. כל זה ממוסגר על ידי מינרליות מעוררת תיאבון. תוכלו לטעום את הגיל והחוכמה של הגפנים הללו ואת חמשת העשורים שלהם של דו קיום עם האוקיינוס השקט הסמוך. זה בהחלט לא הטיפוסי שלך קליפורניה אס. בי.