שרימפס לחם פריך עם שעועית שום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 77%. מתכונים דומים: שרימפס לחם פריך עם שעועית שום, עוף פריך לחם מחיטה מלאה, ו קציצות חזיר לחמות פריכות.
הוראות
1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים בקערה גדולה את פירורי הלחם, הרוזמרין, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ו -3 כפות מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
רוזמרין
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
4
מעבירים שרימפס וכל פירורים עודפים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים עד שהשרימפס מבושלים ופירורי הלחם פריכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים את יתרת השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את השעועית, 1/4 כוס מים, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד לחימום, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שעועית
מים
מלח
9
מסירים מהאש, מוסיפים את הארוגולה וזורקים לשילוב.מחלקים את השעועית בין צלחות בודדות ומגישים עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
שרימפס
שעועית
10
מפזרים פירורי לחם נוספים מהתבנית מעל.החלפה: אם רוזמרין טרי אינו זמין-או לא אחד עשבי תיבול האהוב עליך-להשתמש מרווה או טימין במקום.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.