שרימפס מוקפץ הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 606 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אטריות חיטה, ג'ינג'ר, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו שרימפס ובייבי בוק צ'וי, שרימפס מוקפץ קצת בלילה, ו שרימפס וקישואים מערבבים עם בזיליקום פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן שומשום ושמן זית בווק גדול או במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שרימפס ובצל בשמן החם עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מערבבים פטריות, פלפל ירוק ושום לתערובת שרימפס תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוסיפים ג ' ינג ' ר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
יוצקים מים ורוטב צדפות לתערובת שרימפס; מבשלים עד שהשרימפס ורוד בוהק מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, 5 דקות. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מערבבים אטריות ונבטי שעועית לתערובת שרימפס; לזרוק לשלב. מבשלים עד אטריות מחוממים דרך, 2 דקות. לזרוק שוב.
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.