קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

שרימפס מרגריטה וצדפות

שרימפס מרגריטה וצדפות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח ורוד, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צדפות מרגריטה, מרגריטה שרימפס טוסטאדאס, ו שרימפס מרגריטה פיקנטי.

הוראות

1
ראשית מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיפים את כל מרכיבי המרינדה לקערה גדולה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומניחים את הקערה בצד. לאחר מכן, מוסיפים את כל מרכיבי הסלסה לקערת הגשה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוציאים את השרימפס והצדפות מהמרינדה. שים צדפה ב" יו " (חלק מעוקל של שרימפס) של שרימפס שיפוד, תחילה דרך צדפה ולאחר מכן דרך שרימפס. מסדרים את השיפודים על הגריל החם ומבשלים כ -2 1/2 עד 3 דקות בצד 1, ואז הופכים וצולים 2 1/2 דקות בצד השני. בסיום מוציאים את השיפודים מהגריל לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה ומפזרים מלח ורוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים עם הסלסה ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה
מדוקרופט לוס קרנרוס שרדונה
ניחוחות של אגס אנג 'ו, תפוח פוג' י ותווים של ורבנה לימוןאביב מהכוס. הערות מורכבות של וניל ואפייהתבלינים משלימים על ידי אלון עדין עדין. יין זה ישאיזון יפה וגימור מתמשך. שרדונה לוס קרנרוס לשנת 2017 ישתלב בחינניות עם כל לוח גבינה ושרקוטרי. יין זה היה משלים גם מנות ראשונות כמו הליבוט קלוי עם לימון,זיתים ורוזמרין; עוף צלוי עם חלב חמאה;או פסטה קרבונרה.