שרימפס נאפה עוטפת
שרימפס נאפה עוטפת היא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שן שום, שמן canolan, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס ג'ינג'ר בכרוב נאפה, שרימפס עם כרוב נאפה וג'ינג'ר, ו שרימפס מרטיני עם כרוב נאפה כרוב סלט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את 6 החומרים הראשונים בסיר קטן על חום בינוני; לבשל עד הסוכר מתמוסס ורוטב מתעבה מעט (כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
כדי להכין עוטפת, כרוב קיטור, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מסננים ושוטפים במים קרים.
שמן קנולה חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר והבא 4 מרכיבים (דרך 2 שיני שום) למחבת; לטגן 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים כוסברה, בזיליקום ומיץ; זורקים בעדינות לשלב.
מניחים על 3 כפות תערובת ירקות 2 כפות שעועית אשכולות על כל עלה כרוב. למעלה כל אחד עם 3 שרימפס; להפשיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו