שרימפס עטוף בבייקון
שרימפס עטוף בייקון הוא מתאבן המשמש 12. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 6475 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח כשר, שמן זית כתית נוספת, גרידת ליים, שרימפס. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בייקון, שרימפס עטוף בבייקון, ו שרימפס עטוף בייקון.
הוראות
לטאטא את המלח, הסוכר והמים עד שהמלח והסוכר מתמוססים.
הוסף את הקרח ואת השרימפס, ולתת לשבת במשך 30 דקות (לא עוד).
הכן גריל או מחממים תנור: הכן גריל על חום גבוה וישיר (אם צליה) או מחממים את התנור ל 204°. אם צליה ושימוש במבוק דק או שיפודי עץ, להשרות אותם במים הראשונים במשך 30 דקות.
מערבבים יחד בקערה קטנה את גרידת הלימון, מיץ ליים, שמן זית ואבקת צ ' יפוטלה. מערבבים את השרימפס לתוך תערובת צ ' יפוטלה סיד; לוודא שכל חתיכה מצופה היטב.
מורחים את חתיכות בייקון החוצה על כמה שכבות של מגבות נייר על צלחת מיקרוגל בטוח. מכסים בשכבה נוספת של מגבת נייר. מיקרוגל על גבוה עד שומן הבייקון מתחיל להמיס אבל הבייקון הוא עדיין גמיש במקצת, על 1 1/2 עד 2 דקות.
לעטוף את השרימפס בבייקון: עובד אחד בכל פעם, לעטוף חצי חתיכת בייקון מבושל חלקית סביב כל פיסת שרימפס.
הכינו את השרימפס לבישול: אם אתם צולים, חברו את השרימפס על שיפודים.
אם אתה משתמש בתנור, לאבטח כל בייקון על שרימפס עם קיסמים.
מניחים את החסילון עטוף בבייקון על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברשת הנותרים תערובת צ ' יפוטלה סיד בצד החיצוני של שרימפס עטוף בייקון.
גריל או אופים את השרימפס: גריל שנחשף במשך 3 דקות בכל צד (פחות או יותר זמן תלוי בחום של הגריל שלך), או אופים בתנור 204° במשך 8 עד 11 דקות, או עד שהבייקון מושח קלות והשרימפס מבושל דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.