קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום

שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום
שרימפס עם ברוקולי ברוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פרחי ברוקולי, ערמוני מים, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שרימפס שום עם ברוקולי, ספגטי עם שום-שרימפס וברוקולי, ו שרימפס שום דבש קל ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ברוקולי ומים בקערת זכוכית; קיטור במיקרוגל עד רך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. לבשל שום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך; להוסיף מרק עוף, רוטב סויה, רוטב צדפות, שורש זנגביל לשום. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את השרימפס; מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופך ורוד, 3 עד 4 דקות. לזרוק ברוקולי מאודה וערמוני מים עם תערובת שרימפס מעיל עם הרוטב. מערבבים קורנפלור לתוך התערובת 1 כף בכל פעם עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב צדפותרוטב צדפות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.