שרימפס עם סלסה, אבוקדו, וצ'יפס
המתכון שרימפס עם סלסה, אבוקדו, וצ'יפס מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם אבוקדו בשלים, כוסברה, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: רימון-סלסה אבוקדו עם צ'יפס מתובל, סלסה אבוקדו Fetan & פיתות צ'יפס, ו צ'יפס עם סלמון מעושן וסלסה אבוקדו.
הוראות
מערבבים יחד עגבניות, בצל, כוסברה, צ ' ילה, קטשופ, 1 מיץ ליים כף, ו 1/2 מלח כפית. מערבבים שרימפס ומתבלים עם מלח ופלפל.
אבוקדו מחית עם הנותרים 1 עד 2 כפות מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח.
מחלקים תערובת שרימפס בין צנצנות אבוקדו שכבה, כרוב, וצ ' יפס מתפורר על גבי.
צנצנות התאספו, ללא שבבים מתפוררים, ניתן להתקרר עד 6 שעות.
מוסיפים צ ' יפס ומגישים בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו