שרימפס עם פסטו ארטישוק
שרימפס עם פסטו ארטישוק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוקים, שרימפס ג'מבו, גבינת פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ארטישוק פסטו, ו ארטישוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לקצץ ארטישוק, מוסיפים את המיץ מחצי לימון לקערה גדולה של מים קרים.
חותכים את גזע הארטישוק; לשפשף משטח לחתוך עם חצי לימון אחר. לקלף את כל העלים.
חותכים את העליון אינץ ' אחד של ארטישוק. באמצעות כף עם קצה משונן, לגרד את החנק הסיבי מהמרכז. לשפשף את הארטישוק בכל רחבי עם לימון ושחרר אותו לתוך מי לימון.
חותכים לבבות ארטישוק לרבעים.
מערבבים לבבות ארטישוק, בזיליקום ושום במעבד.
מוסיפים שמן ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מערבבים בגבינות. פסטו ארטישוק העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מניחים פסטו במרכז מגש. להקיף עם שרימפס ולהגיש.