שרימפס פופקורן כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס פופקורן כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר מגורען, שמן צמחי, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו פופקורן מצופה שרימפס, שרימפס מטוגן חריף כמעט מפורסם, ו Anthony ' s Linguine Calamari and Rimp Pomodoro-עושים קלאסיקה ממסעדה מפורסמת ביוסטון בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3 כוסות מי קרח, סוכר מגורען ומלח 1 כפית בקערה בינונית.
מוסיפים את השרימפס ומניחים בצד 15 דקות, ואז מנקזים היטב ומתייבשים. יבש את הקערה; להחזיר את השרימפס לקערה ולזרוק עם 1/2 כפית תיבול Cajun.
לטאטא את הקמח, קורנפלור, סוכר ממתקים, 1 1/2 כפיות הנותרים Cajun תיבול ואת הבירה בקערה גדולה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מוסיפים את השרימפס, פפרונצ ' יני ופלפלים קלויים ומערבבים עד מצופה באופן שווה.
חום 2 אינץ 'של שמן צמחי בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוקים רושם 350 מעלות F. עובד בקבוצות, להסיר את השרימפס, פפרונצ' יני ופלפלים קלויים מן הבלילה עם כפית מחוררת, להעביר את השמן החם ומטגנים עד הזהב, על 3 דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר; העונה עם מלח.
מגישים עם טריזי לימון, רוטב קוקטייל ו / או רוטב טרטר.