שרימפס פלורנטין פסטה
שרימפס פלורנטין פסטן הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 397 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, שרימפס, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס שמנת פסטה פלורנטין, פסטה פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז היטב; להפריש, ולשמור חם.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים שרימפס, שום ופלפל אדום מרוסק; לבשל 4 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה מבושלת, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ותרד; מבשלים 3 דקות או עד שהתרד מתחיל לנבול, ערבוב לשלב.