שרימפס פסטה פוט
שרימפס פסטה סיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, בצל, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פוט אחד של פסטה קישואים., פסטה פהיטה בסיר אחד, ו שרימפס סיר מיידיים ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 9 מרכיבים, אם תרצה, פלפל אדום כתוש מיובש בתנור הולנדי לפי סדר רשימת המרכיבים. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה (כ -12 עד 15 דקות). להפחית את החום בינוני נמוך, לבשל, מכוסה, 10 עד 12 דקות או עד פסטה הוא מעט אל דנטה, ערבוב במרווחים של 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים שרימפס ותרד. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מערבבים רק לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם Garofalo Casarecce פסטה.