שרימפס צלוי
שרימפס צלוי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 95 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם קטשופ, שרימפס ג'מבו, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שרימפס צלוי, שרימפס בגריל & גריסים, ו Adobo, שרימפס צלוי שום.
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. דווין שרימפס, אם תרצה.
מניחים חסילונים בשקית פלסטיק גדולה עם רוכסן כבד. תניח בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, עד רך. מערבבים בקטשופ ו -6 המרכיבים הבאים; יוצקים מעל שרימפס. שקית חותם; לנער עד שרימפס מצופה. להשרות במקרר 1 שעה, הפיכת שקית מדי פעם.
משרים שיפודי עץ 4 (8 אינץ') במים לפחות 30 דקות.
חוט 6 שרימפס על כל שיפוד, שיפוד ריצה דרך הצוואר והזנב. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים שיפודים על מתלה; גריל, מכוסה, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד שרימפס להפוך ורוד. לסחוט 1 טריז לימון על כל שיפוד, ומגישים מיד.