שרימפס קייג'ון עם רוטב אפרסק חריף
שרימפס Cajun עם רוטב אפרסק חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם קמח, ביצים, שימורי אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו Cajun Rajun-בתוך קניונים רבים מסעדות Cajun Rajun, הם מגישים מנגל בהשראה Cajun, נראה לך איך לעשות את הרוטב, שרימפס מבושל עם רוטב קוקטייל חריף, ו רוטב שרימפס וסרטנים Cajun.
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את שימורי האפרסק, חזרת וחרדל יחד בקערה קטנה עד מעורבב היטב; להפריש.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת שום, פפריקה, פלפל קאיין, פלפל שחור, בזיליקום, ביצים ובירה בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את השרימפס בקבוצות לבלילה, פונים למעיל.
הסר עם כפית מחוררת, רועד את הבלילה עודף.
מטגנים את השרימפס בשמן שחומם מראש עד הזהב, על 2 דקות.
מעבירים את השרימפס המטוגן לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.