קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

שרימפס שום ועשב בגריל

שרימפס שום ועשב בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תערובת תבלינים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . עם כפית נסו שרימפס בגריל עם רוטב שום עשבי תיבול קלוי, שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, ו שרימפס שום ועשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הפפריקה, שום, תיבול איטלקי, מיץ לימון, שמן זית, פלפל, בזיליקום, וסוכר חום יחד בקערה עד מעורבב ביסודיות. מערבבים את השרימפס, וזורקים למעיל באופן שווה עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, מסתובבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
פפריקהפפריקה
שוםשום
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. גרגר גריל שמן קל, ולמקם כ 4 אינץ ' ממקור חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר שרימפס ממרינדה, לנקז עודף, ולהשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
4
מניחים שרימפס על גריל שחומם מראש ומבשלים, פונה פעם אחת, עד אטום במרכז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מגישים באופן מיידי.