שרימפס שום ועשב בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תערובת תבלינים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . עם כפית נסו שרימפס בגריל עם רוטב שום עשבי תיבול קלוי, שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, ו שרימפס שום ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הפפריקה, שום, תיבול איטלקי, מיץ לימון, שמן זית, פלפל, בזיליקום, וסוכר חום יחד בקערה עד מעורבב ביסודיות. מערבבים את השרימפס, וזורקים למעיל באופן שווה עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, מסתובבים פעם אחת.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. גרגר גריל שמן קל, ולמקם כ 4 אינץ ' ממקור חום.
הסר שרימפס ממרינדה, לנקז עודף, ולהשליך מרינדה.
מניחים שרימפס על גריל שחומם מראש ומבשלים, פונה פעם אחת, עד אטום במרכז, 5 עד 6 דקות.