קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

שרימפס-שלג אפונה מוקפץ

שרימפס-שלג אפונה מוקפץ
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שרימפס, אפונה שלג, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך. שרימפס מוקפץ בשמן בוטנים חם ווק מעל חום גבוה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים רצועות פלפל אדום, שום קצוץ; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אפונה שלג; מוקפץ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים רוטב מוקפץ; מוקפץ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים על אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.