קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרלוטס בשר טחון

שרלוטס בשר טחון
Mincemeat Charlottes עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו mincemeat מרוכז, חמאה, קוניאק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תותים ווניל Charlottes, Chocolate Cherry Charlottes, ו Charlottes תפוח חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
Mincemeat Reconstitute על פי הוראות החבילה להניב 2 כוסות. קל מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; אבק שווה כל ramekin עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בשר טחוןבשר טחון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 16 פרוסות לחם על קרש חיתוך או משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים 16 מעגלי לחם עם חותך עגול (2 אינץ'); להשליך קישוטים לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מקום 1 מעגל בתחתית כל ramekin; שמור עיגולים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
קצצו את הקרום מפרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
חותכים כל פרוסה לתוך 6 (1 1/2 x 1 אינץ') מלבנים. צלעות של כל ramekin עם 6 מלבנים, מסודרים אנכית, זה לצד זה (מוצג בצד שמאל). לחץ על מלבנים בעדינות כדי להתאים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מערבבים בשר טחון, תפוח, חמאה וקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קוניאקקוניאק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
9
מניחים על תערובת mincemeat 1/3 כוס בכל ramekin; העליון כל אחד עם מעגל לחם 1 הנותרים, לחיצה על עיגולים בעדינות על מילוי mincemeat.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
הסר מהתנור; מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מגישים חמים.