תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים
צריך מנה צמחונית בצד? תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עדשים, חלב חמאה, פלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, עדשים עם צלפים, אגוזי מלך, שמן אגוז, מנטה, ו סלמון בר בגריל עם אנשובי, צלפים ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
חום 2 עד 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, יוצקים חלב חמאה לתוך קערה רדודה רחבה; מוסיפים קמצוץ של מלח ומניחים בצד.
מערבבים קמח וסולת בקערה רדודה רחבה נפרדת; מוסיפים קמצוץ של פלפל שחור ומניחים בצד. קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף ועוד עם מגבות נייר ומניחים בצד. השתמש בכפית מחוררת לטבול טריזי תאנה לתוך החמאה, ולאחר מכן להעביר את התאנה הרטובה לתערובת הקמח. אל תתנו לכפית לגעת בקמח. באמצעות רק יד אחת לגלגל את הקצוות תאנה בתערובת הקמח; ציפוי זה על כל הצדדים. באמצעות אותה יד להרים את התאנה מצופה בפירורי לחם, הקשה עליו על קצה הקערה כדי להסיר עודף קמח; להעביר את הקלף מצופה גיליון אפייה. שים לב שתהיה לך יד אחת נקייה. בצע את הליך פירורי לחם זה, שמירה על יד אחת נקייה לאורך כל הדרך, עד כל התאנים הם בפירורי לחם. עבודה עם רק כמה בכל פעם, מטגנים את התאנים בפירורי לחם בשמן החם מבלי להצטופף. מטגנים ללא הפרעה, עד שקרום זהוב חיוור קובע, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך כל חתיכות כי אחרת לא חום על החלק העליון, אבל לא להפריע להם יותר מדי כמו breading הפריך הוא שביר. לאחר הזהב, להרים את החלקים עם מלקחיים או רשת skimmer, לתת את טפטוף השמן בחזרה למחבת לרגע, ולאחר מכן להגדיר בעדינות על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה לנקז. חזור עם התאנים שנותרו.בעוד השמן הוא עדיין מקום חם את הצלפים לתוך מסננת רשת ארוכה, חום הוכחה בסדר.
מניחים את המסננת בשמן דואג כי צלפים שקועים במלואם, אבל ידית מסננת תלויה מעל קצה המחבת ויושבת בבטחה על משלה.
תן צלפים להיות די פריך, על 2 דקות. לאחר מכן, באמצעות כפפת תנור במידת הצורך, להרים את המסננת כדי לתת את השמן לטפטף, ולאחר מכן לזרוק את צלפים מטוגנים על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה עם figs.To מגישים: לפזר את העדשים הפריכים על צלחת הגשה, העליון עם תאנים וצלפים.
מגישים communally עם מזלגות ומפיות, בעוד עדיין חם.