קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים
צריך מנה צמחונית בצד? תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עדשים, חלב חמאה, פלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, עדשים עם צלפים, אגוזי מלך, שמן אגוז, מנטה, ו סלמון בר בגריל עם אנשובי, צלפים ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
1
חום 2 עד 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, יוצקים חלב חמאה לתוך קערה רדודה רחבה; מוסיפים קמצוץ של מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים קמח וסולת בקערה רדודה רחבה נפרדת; מוסיפים קמצוץ של פלפל שחור ומניחים בצד. קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף ועוד עם מגבות נייר ומניחים בצד. השתמש בכפית מחוררת לטבול טריזי תאנה לתוך החמאה, ולאחר מכן להעביר את התאנה הרטובה לתערובת הקמח. אל תתנו לכפית לגעת בקמח. באמצעות רק יד אחת לגלגל את הקצוות תאנה בתערובת הקמח; ציפוי זה על כל הצדדים. באמצעות אותה יד להרים את התאנה מצופה בפירורי לחם, הקשה עליו על קצה הקערה כדי להסיר עודף קמח; להעביר את הקלף מצופה גיליון אפייה. שים לב שתהיה לך יד אחת נקייה. בצע את הליך פירורי לחם זה, שמירה על יד אחת נקייה לאורך כל הדרך, עד כל התאנים הם בפירורי לחם. עבודה עם רק כמה בכל פעם, מטגנים את התאנים בפירורי לחם בשמן החם מבלי להצטופף. מטגנים ללא הפרעה, עד שקרום זהוב חיוור קובע, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך כל חתיכות כי אחרת לא חום על החלק העליון, אבל לא להפריע להם יותר מדי כמו breading הפריך הוא שביר. לאחר הזהב, להרים את החלקים עם מלקחיים או רשת skimmer, לתת את טפטוף השמן בחזרה למחבת לרגע, ולאחר מכן להגדיר בעדינות על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה לנקז. חזור עם התאנים שנותרו.בעוד השמן הוא עדיין מקום חם את הצלפים לתוך מסננת רשת ארוכה, חום הוכחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
SkimmerSkimmer
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את המסננת בשמן דואג כי צלפים שקועים במלואם, אבל ידית מסננת תלויה מעל קצה המחבת ויושבת בבטחה על משלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן צלפים להיות די פריך, על 2 דקות. לאחר מכן, באמצעות כפפת תנור במידת הצורך, להרים את המסננת כדי לתת את השמן לטפטף, ולאחר מכן לזרוק את צלפים מטוגנים על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה עם figs.To מגישים: לפזר את העדשים הפריכים על צלחת הגשה, העליון עם תאנים וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מגישים communally עם מזלגות ומפיות, בעוד עדיין חם.