תבלין בצל מתוק ומתובל נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם פתיתי פלפל, חרדל חום, נקניקיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, עגבניות מתובלות-תבלין בצל, ו תבלין בצל אדום מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את הבצל, לחתוך לחצי לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים את הבצל ואת שמן הירקות לסיר גדול, על חום בינוני-נמוך, ולטגן עד רך. מערבבים את הפלפל השחור, פתיתי פלפל אדום כתוש, שום וסוכר חום עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף חצי בירה שחורה ולתת להפחית עד מתחיל להיות עבה. מערבבים את הבירה השורש הנותרים וממשיכים להפחית עד הנוזל הוא התאדה כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
4
מגישים על גבי באיכות טובה, נקניקיות מארז טבעי עם חרדל חום טוב קצת מיונז, לפי הטעם.