תבשיל אורז קישואים גביני
תבשיל אורז קישואים גביני דורש בסביבה 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 287 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, בצל, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה מושלם עבור סתיו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 36%, וזה לא כל כך מדהים. תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה. בסיר גדול מבשלים קישואים ב 1/2 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהקישואים פריכים-רכים; מסננים ומניחים בצד.
מניחים אורז ב -3 קילו רדוד משומן. תבנית אפייה.
שכבה עם צ ' ילי וגבינת 1-1/2 כוסות. בקערה גדולה שלבו את השמנת החמוצה, הפלפל הירוק, הבצל, הפטרוזיליה, המלח והאורגנו.
שכבה עם קישואים ועגבניות.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מחומם דרך וגבינה נמס.