תבשיל אטריות הודו
קדירת נודלס היא מנה עיקרית ללא חלב. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אטריות ביצים רחבות במיוחד, מרק עוף, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ציר הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno, עבור ציר הודו ומרק אטריות סובה טורקיה, ותבשיל אטריות עוף.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים הודו ובצל בשמן במשך 5-6 דקות או עד שההודו כבר לא ורוד; לנקז.
בקערה גדולה מערבבים את המרק, המרק, הירקות והלימון-פלפל.
מוסיפים למחבת; להביא לרתיחה. מערבבים פנימה אטריות. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהאטריות והירקות רכים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ה-Pro-Bono Riesling עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.