קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל אניני טעם

תבשיל אניני טעם
אם יש לך שעועית, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל אניני טעם, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים תירס לבן, שעועית ירוקה, סלרי, בצל, פלפל פימנטו, שמנת חמוצה, גבינת קולבי, שמנת של מרק סלרי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
קולבי גבינהקולבי גבינה
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תירס לבןתירס לבן
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברה לתבשיל 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית ומערבבים שקדים מרוסקים וקרקרים מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
לכריכהלכריכה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מפזרים מעל התבשיל.
6
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מבעבע משחי קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה