תבשיל אספרגוס עוף מוקרם
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חצאי חזה עוף, מים, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס קרמי טרי, עוף קרמי ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה, ומשחימים את חזה העוף כ -3 דקות בכל צד.
הסר עוף מהמחבת, ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והאספרגוס למחבת; מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד הבצל רך. מסדרים את חזה העוף על הבצל והאספרגוס, ומתבלים בטרגון.
מכסים את המחבת ואופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר כיסוי, מפזרים שקדים, ואופים במשך 5 דקות נוספות.
בינתיים, לשלב מים ואורז בסיר. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מגישים עוף ואספרגוס על אורז.