תבשיל בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל בטטה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 441 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום, חלב, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: צולים את הבטטות על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום למשך כשעה, או עד שהם רכים.
חותכים את הבטטות לשניים ומצננים עד שמסוגלים לגעת. מקלפים ומועכים את הבטטות בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה. (זה אמור להניב כ -4 כוסות.)
בקערה גדולה שלבו את בטטות הפירה, הסוכר, החלב, החמאה, הביצים, הווניל, הקינמון ואגוז המוסקט. מקציפים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. כף את הבטטות לכלי קדירה משומן קלות 1-1/2 עד 2 ליטר.
לציפוי שטרויזל: בקערה בינונית שלבו את הסוכר החום והקמח. בעזרת בלנדר מאפה או בקצות האצבעות חותכים את החמאה לתערובת הסוכר החום עד שהיא דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה את אגוזי המלך.
מפזרים את השטרויזל על תערובת הבטטה.
אופים את הקדירה עד שהשטרויזל מזהיב ומבעבע, 35 עד 40 דקות.