תבשיל בטטה של סבתא
תבשיל הבטטה של סבתא יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם יש לך אבקת אפייה, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל הצ'רוקי של סבתא., ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 12x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מקציפים בטטות, ביצים, 1 כוס מים, חלב התאדה, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, 1 כוס חמאה, ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מערבל יד חשמלי עד חלקה; להפיץ לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים קמח, 1 כוס חמאה, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, 4 כפיות מים, ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת. מערבבים פקאנים וקוקוס לתוך תערובת הקמח ומפזרים על תערובת הבטטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי משחימים קלות, כ 45 דקות. מגניב בטמפרטורת החדר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.