תבשיל בישול איטי בין לילה ארוחת בוקר
תבשיל בישול איטי בין לילה ארוחת בוקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 333 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם בצל ירוק, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל בישול איטי בין לילה ארוחת בוקר, תבשיל בישול איטי בין לילה ארוחת בוקר, וארוחת בוקר מבשל איטי.
הוראות
לבשל נקניק על פי הוראות החבילה; לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'; להפריש. בקערה, לשלב בצל ירוק, פלפל אדום, צ ' ילי וכוסברה; להפריש.
לרסס את הפנים של תנור איטי 5 עד 6 ליטר עם ספריי בישול ירקות.
שכבה שליש מחום החשיש, נקניק, תערובת בצל ירוק וגבינה לקרוק. חזור על שכבות פעמיים. בקערה, להכות את הביצים, חלב, מלח ופלפל; לשפוך על מרכיבים שכבות.
מכסים ומבשלים נמוך במשך 7 עד 8 שעות או עד מדחום מוכנס למרכז קורא 160 מעלות F.