תבשיל בקלה אפוי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אבקת שום, פפריקה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו תבשיל ביצים אפויות.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים יין, מגבירים את החום לגבוה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהיין מצטמצם מעט, 2 עד 4 דקות.
מניחים בקלה על הבצל ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף; מעבירים לתנור ואופים במשך 12 דקות.לזרוק לחם עם הנותרים 1 כף שמן, פפריקה ואבקת שום בקערה בינונית.
מורחים את תערובת הלחם על הדגים מלמעלה עם גבינה.
אופים, חשוף, עד הדג הוא אטום במרכז, על 10 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו