זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אבקת שום, פפריקה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו תבשיל ביצים אפויות.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים יין, מגבירים את החום לגבוה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהיין מצטמצם מעט, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים בקלה על הבצל ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף; מעבירים לתנור ואופים במשך 12 דקות.לזרוק לחם עם הנותרים 1 כף שמן, פפריקה ואבקת שום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מורחים את תערובת הלחם על הדגים מלמעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ממתק תמנון בריט
7
אופים, חשוף, עד הדג הוא אטום במרכז, על 10 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.