קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

תבשיל בקר בסיסי עם גזר ופטריות

תבשיל בקר בסיסי עם גזר ופטריות
תבשיל בקר בסיסי עם גזר ופטריות יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 342 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.25 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, קמח, פחות נתרן בשר בקר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב יין אדום יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה מושלם עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר בסיסי, תבשיל בקר בסיסי, ו תבשיל בקר ומוצק עם גזר.

הוראות

1
מחממים 1 כפית שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פטריות, ומקפיצים במשך 5 דקות או עד שהפטריות מתחילות להשחים. כף פטריות לקערה גדולה. מחבת מעיל קלות עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים שום; מטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים תערובת בצל לתערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מניחים קמח בקערה רדודה או בצלחת פאי. לזרות בשר בקמח, מנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים 2 כפיות שמן שנותרו במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מחצית מתערובת הבקר; מפזרים 1/8 כפית מלח. מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים בשר בקר חום לתערובת הפטריות. חזור על ההליך עם תערובת בשר הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
להוסיף 1 כוס יין למחבת, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים טימין, מרק ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה תערובת בקר. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך שעה 1 או עד בשר הוא רק רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מערבבים תפוחי אדמה וגזר. מבשלים, לא מכוסים, 1 שעה ו -15 דקות או עד שבשר בקר וירקות רכים מאוד והרוטב סמיך, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את יתרת 1/2 כפית מלח ופלפל. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מקשטים בענפי טימין, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק