תבשיל בקר בסיסי עם גזר ופטריות
תבשיל בקר בסיסי עם גזר ופטריות יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 342 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.25 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, קמח, פחות נתרן בשר בקר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב יין אדום יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה מושלם עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר בסיסי, תבשיל בקר בסיסי, ו תבשיל בקר ומוצק עם גזר.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות, ומקפיצים במשך 5 דקות או עד שהפטריות מתחילות להשחים. כף פטריות לקערה גדולה. מחבת מעיל קלות עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים וזהובים.
מוסיפים שום; מטגנים 1 דקה.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת הפטריות.
מניחים קמח בקערה רדודה או בצלחת פאי. לזרות בשר בקמח, מנער עודף.
מחממים 2 כפיות שמן שנותרו במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מתערובת הבקר; מפזרים 1/8 כפית מלח. מבשלים 6 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים בשר בקר חום לתערובת הפטריות. חזור על ההליך עם תערובת בשר הנותרים 1/8 כפית מלח.
להוסיף 1 כוס יין למחבת, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים.
מוסיפים טימין, מרק ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה תערובת בקר. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך שעה 1 או עד בשר הוא רק רך.
מערבבים תפוחי אדמה וגזר. מבשלים, לא מכוסים, 1 שעה ו -15 דקות או עד שבשר בקר וירקות רכים מאוד והרוטב סמיך, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את יתרת 1/2 כפית מלח ופלפל. מחק עלה דפנה.
מקשטים בענפי טימין, אם רוצים.