תבשיל בקר דבש
תבשיל בקר יערה דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 550 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך דבש, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה די טוב. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את שמן הזית ומחממים במהירות את חתיכות הבשר מכל הצדדים.
מניחים את הבצל, פלפל ירוק, סלרי וגזר לתוך הסיר ומטגנים במשך 5 דקות; ערבוב מדי פעם.
בקערת ערבוב, לשלב את הדבש, מיץ לימון, חרדל, קטשופ, מים, מלח ופלפל.
מעבירים את הבשר והירקות לתבשיל 2 ליטר.
יוצקים את תערובת הקטשופ על הבשר והירקות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר מכרז.