תבשיל בקר סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -28 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 367 קלוריות . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו טימין, בשר תבשיל בקר, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 68% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל בקר וגינס , תבשיל צ'ילה ירוק בקר ותבשיל בקר קלאסי .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים קמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. בסיר גדול משחימים בשר בקר בשמן; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את הסיידר, המים, החומץ והתימין; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה ו-45 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות שיני שום
חמאה נוספת, מומסת, לא חובה
6 עד 7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
1 ליטר חומץ לבן
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרד
3
מוסיפים את הגזר, הסלרי, תפוחי האדמה והבצל; להחזיר לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן, או לפי הטעם
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
4 חזה עוף שלמים ללא עור וללא עצמות
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב