קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל בקר ספגטי

תבשיל בקר ספגטי
לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ספגטי בקר. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 514 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ספגטי, בצל, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קדירת ספגטי בקר , קדרת בקר ספגטי ותבשיל טאקו ספגטי סקווש עם בשר טחון וגבינה .

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, בשתי מחבתות גדולות, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
לנקז. מערבבים פנימה את המרקים, המים והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מסננים את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים ספגטי ו-1 כוס גבינה לתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מעבירים לשני 13 אינץ' משומנים. x 9 אינץ'. תבשילי אפייה.
7
מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים את שאר התבשיל, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
לשימוש בתבשיל קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1 עד 1-1/4 שעה או עד שהם מתחממים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות