קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל בקר עם פלפלים

תבשיל בקר עם פלפלים
תבשיל בקר עם פלפלים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עגבניות משומר, צלפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד טפיוקה מיידית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג טפיוקה קוקוס כקינוח. נסו תבשיל בקר חריף עם שעועית ופלפלים, תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, ו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים בשר עם מלח. כף חמה 1. שמן במחבת גדולה ובקר חום, בקבוצות במידת הצורך, מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת ומבשלים עד שהתרככו, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף לבישול איטי. מערבבים עגבניות, פלפלים, אורגנו, רוטב סויה וטפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מזלג מכרז, 7 עד 8 שעות. מערבבים צלפים, מתבלים במלח במידת הצורך ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק