אם יש לכם בערך 4 שעות ו-50 דקות לבלות במטבח, תבשיל בקר מצפון איטלקי עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לנסות. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 395 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית ים תיכונית. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . 71 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי , תבשיל בקר וגינס , ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הבקר במנות בשמן החם עד להשחמה מלאה, כ-5 דקות כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים יין אדום לסיר; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. ממשיכים לבשל את התערובת עד שהיין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחזירים את הבשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מיורן ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים מעל את ציר הבקר ורוטב העגבניות. מביאים את הנוזל לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מלאי בשר
7
הנמיכו את האש לנמוכה ביותר ובשלו על אש קטנה עד שהבשר רך מאוד והרוטב סמיך, 4 עד 6 שעות.