תבשיל בקר מקציר דלעת הוא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מנה ל-6 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -32 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 309 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם תפוחי אדמה, ציר בקר, גרגירי ציר בקר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מושלם לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -6 שעות ו-55 דקות . עם ציון כפית של 72% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: את מרק קציר הסתיו , קוקטייל פטל, לבן ואוכמניות ליום העצמאות "מהחווה לשולחן" של Harvest Spirits , ועוגת קציר הסתיו .
הוראות
1
במחבת גדולה, חממו שמן על אש בינונית-גבוהה. טגנו את הבשר במנות; הוציאו בעזרת כף מחוררת לסיר בישול איטי של 4 או 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
קורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הדלעת והבצל. מוסיפים את הציר, העגבניות והתבלינים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה