קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

תבשיל בקר קציר דלעות

תבשיל בקר קציר דלעות
תבשיל בקר מקציר דלעת הוא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מנה ל-6 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -32 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 309 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם תפוחי אדמה, ציר בקר, גרגירי ציר בקר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מושלם לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -6 שעות ו-55 דקות . עם ציון כפית של 72% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: את מרק קציר הסתיו , קוקטייל פטל, לבן ואוכמניות ליום העצמאות "מהחווה לשולחן" של Harvest Spirits , ועוגת קציר הסתיו .

הוראות

1
במחבת גדולה, חממו שמן על אש בינונית-גבוהה. טגנו את הבשר במנות; הוציאו בעזרת כף מחוררת לסיר בישול איטי של 4 או 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הדלעת והבצל. מוסיפים את הציר, העגבניות והתבלינים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר את עלי הדפנה. בקערה קטנה, ערבב מים וקמח עד לקבלת תערובת חלקה; הוסף בהדרגה לתוך התבשיל. כסה ובשלה על אש גבוהה במשך 30 דקות או עד שהנוזל מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצווארעצם הודו וצוואר
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי

מרכיבים